Goede Doel

Goede Doel

Goed Doel: Voedselbank Hoeksche Waard

We zijn verheugd aan te kondigen dat op de dag van Canicross Stroowaert niet alleen draait om sportiviteit en plezier, maar ook om het ondersteunen van een goed doel. Dit jaar zijn we trots om de Voedselbank Hoeksche Waard te sponsoren met diervoeding.

We geloven sterk in het belang van het ondersteunen van onze lokale gemeenschap, vooral in tijden van nood. Door diervoeding te doneren aan de Voedselbank Hoeksche Waard, helpen we gezinnen in financiële moeilijkheden om hun geliefde huisdieren te voeden en te verzorgen. Het is onze manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en tegelijkertijd te zorgen voor de dieren die ons zoveel vreugde en gezelschap brengen.

Tijdens de dag van Canicross Stroowaert hebben deelnemers ook de mogelijkheid om bij te dragen aan dit nobele doel door een extra donatie van €1,00 toe te voegen aan hun inschrijfgeld. Samen kunnen we een verschil maken en de minder bedeelden in onze gemeenschap steunen, terwijl we tegelijkertijd genieten van een dag vol avontuur en sportief plezier met onze trouwe viervoeters. Doe mee en help ons een positieve impact te maken!